Retouren en Garantie

 

Retourneren en ruilen

Het retourneren of ruilen van je internetbestelling kan binnen 14 dagen na aflevering van de door jou gekochte artikelen, met de factuur en mits de artikelen uit de bestelling ongebruikt zijn*. Indien je een artikel wilt retourneren, verzoeken wij je het retourformulier volledig in te vullen. Je dient een retour binnen 14 dagen te melden. Klik hier om het herroepingsformulier te bekijken/downloaden. *Je mag een artikel, indien redelijkerwijs nodig, wel uitproberen, zolang dit geen gebruikssporen achterlaat. Retourvoorwaarden 

Om het product voor retourname in aanmerking te laten komen, dient het aan de volgende voorwaarden te voldoen:
 
  • Het artikel dient ongeschonden te zijn.
  • Zo oorspronkelijk mogelijke staat van de verpakking.
  • Schrijf geen teksten en plak geen stickers of plakband op de verpakking indien mogelijk.
  • Verpak de retourartikelen indien nodig in een extra omdoos om transportbeschadiging tegen te gaan.
Alleen wanneer je retourzending aan deze voorwaarden voldoet, kunnen wij de garantie geven dat je je geld binnen 14 dagen na ontvangst van het pakket terugkrijgt.
 

Retourneren per post 

Ruilen en retourneren voor consumenten kan door het product samen met de factuur (of een ander bewijs van aankoop) en volledig ingevuld retourformulier via de post aan ons terug te sturen. Laat het pakket frankeren bij een TNT Postkantoor of Selektvracht Servicepoint. Wij adviseren een verzekerde verzending. Problemen met de verzending, bij of door het vervoersbedrijf zijn voor eigen rekening. Bewaar daarom altijd je verzendbewijs!
 
Let op!
Verpak de artikelen zorgvuldig om transportschade tegen te gaan. Wil je een artikel ruilen voor een ander artikel? Je kunt je bestelling binnen de zichttermijn retourneren. Vervolgens plaatst je een nieuwe bestelling in de webshop.  

 

 

Garantie

Wettelijke garantie 

Wanneer je een product koopt heeft u altijd, mits u het product normaal gebruikt, recht op een goed product. Mocht een product niet voldoen dan zal hij de garantiebepalingen uit het Burgerlijk Wetboek onverkort tegenover u nakomen. U dient daarvoor in ieder geval binnen twee maanden na ontdekking van het gebrek contact met ons op te nemen. Na uw mededeling onderzoeken wij of het gebrek eenvoudig hersteld kan worden of dat hij het product en/of de defecte onderdelen kan vervangen. Mocht dit in zijn geheel of gedeeltelijk, op de korte termijn (binnen 21 kalenderdagen), niet mogelijk zijn dan bieden wij je de mogelijkheid de overeenkomst te ontbinden. Je krijgt dan (een gedeelte van) de aankoopprijs van ons terug. De fabrieksgarantie is 3 jaar.
 

Stappenplan garantie 

Wanneer er een artikel defect is binnen de garantietermijn verzoeken wij je contact op met onze klantenservice: info@montblancbenelux.com
 

Klachten

Uw klacht dient aan de volgende voorwaarden te voldoen:

 

  • Je klacht dient voorzien te zijn van de volgende gegevens: naam, adres, woonplaats en contactgegevens.
  • Een duidelijke omschrijving van de klacht.
  • Eventuele aankoopbewijzen.

Schriftelijk:

Een klacht kan per post worden gemeld op het volgende adres

MontBlanc Benelux
Klantenservice
Verlengde Bremenweg 15 9723 JV Groningen
Holland of stuur een mail naar: info@montblancbenelux.com
 
Telefonisch:
Een klacht kan mondeling gemeld worden via telefoonnummer +31 (0)50 7210815
 
Onze medewerkers van www.montblancbenelux.com zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Na ontvangst van je klacht ontvang je van ons een bevestiging. Wij zullen je klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij je hiervan op de hoogte stellen. Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kun je ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar www.montblancbenelux.com bij aangesloten is. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).
 
MontBlanc Benelux